• Den Boer CCI

    KENNIS DELEN EN
    EXPERTISE VERBINDEN

Certificering VCA** voor Den Boer CCI

Bij Den Boer CCI staat de veiligheid bij onze werkzaamheden voorop. Naast ontwerpveiligheid met als doel het veilig kunnen realiseren, gebruiken, onderhouden en amoveren van onze ontwerpen  geven wij ook prioriteit aan veilig werken op ons kantoor in Nieuwpoort, onderweg en op de bouwlocatie.

Een goed voornemen wat we als organisatie in 2023 ook daadwerkelijk hebben geïmplementeerd is de maandelijkse toolboxmeeting. Iedere laatste vrijdag van de maand ontmoeten elkaar als collega’s rondom een actueel onderwerp wat centraal staat en delen kennis en ervaring over hoe het goed, beter of nog beter kan. Na een inventarisatie voor vrijwilligers is het aantal BHV’ers fors uitgebreid en is een AED aangeschaft. We leren van elkaar en vergroten het veiligheidsbewustzijn.

Na de succesvolle certificering eerder dit jaar voor ISO-9001 door EBN Certifications heeft in juli dit jaar de certificering voor VCA** plaatsgevonden. Het certificaat is inmiddels ontvangen en staat in een mooi lijstje naast de andere certificaten.

Ambitieus als we zijn staat later dit jaar de audit voor de Safety Culture Ladder (SCL) in de agenda.

Bedankt Erik Polder voor de begeleiding bij de voorbereiding en Willem Roeleveld voor de prettige audit.

Ga terug