• Den Boer CCI

    KENNIS DELEN EN
    EXPERTISE VERBINDEN

Den Boer CCI en EBN Certification slaan de handen ineen, ISO 9001 verlengd!

We zijn het nieuwe jaar gestart met een nieuwe samenwerking, namelijk met EBN Certification. Per 1 januari 2023 zijn zij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de audits met betrekking tot onze ISO 9001 certificering. Bij Den Boer CCI staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop en daarom vinden wij het belangrijk dat er controles worden uitgevoerd om deze kwaliteit te kunnen waarborgen en verbeteren.

Inmiddels is de eerste audit door EBN Certification succesvol doorlopen en daarmee is ons ISO 9001-certificaat verlengd. Later dit jaar staat er ook een audit gepland voor ons VCA**-certificaat en de ISO 14001. Met deze certificering organiseren wij de veiligheid, gezondheid en milieuzorg integraal binnen onze bedrijfsprocessen en versterken we het bewustzijn bij onze medewerkers en directie.

EBN Certification
EBN Certification voert onafhankelijke tweede en derde partij audits uit. Zij richten zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Eerlijkheid en transparantie zijn kernwaarden die zij nastreven. Wil je meer te weten komen over EBN Certification? Op hun site vind je meer informatie over de organisatie, hun expertise, normen en visie.

ISO 9001
De afkorting ISO staat voor “International Standardization Organization”. ISO 9001 is dé internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Om te kunnen voldoen aan de eisen voor het ISO-certificaat is het van belang dat klanttevredenheid voorop wordt gesteld en dat werknemers consequent worden betrokken bij de inrichting en verbetering van Den Boer CCI. Naast erkenning voor de inspanning van onze medewerkers, geeft het certificaat ook zekerheid over onze kwaliteitsborging aan onze opdrachtgevers en partners.

Wil u met ons samenwerken als collega, partner of opdrachtgever? Kijk dan op onze pagina samenwerken.

Ga terug