Wie & Waar

In 2013 is Den Boer CCI ontstaan door het samenbrengen van Den Boer Consult en ingenieursbureau CCI. Hiermee is meer dan 30 jaar ervaring met civiele-, waterbouwkundige en industriële constructies samengebracht in één raadgevend Ingenieursbureau.

Iedere dag werken onze gespecialiseerde professionals in ons monumentale pand in Nieuwpoort samen aan innovatieve oplossingen die het verschil maken in het functioneren van boven- en ondergrondse Infrastructuur, watersystemen, waterkeringen, industrieën en woonomgevingen.

Ons team van adviseurs bestaat uit de juiste mix van ‘oude rotten’ en ‘jonge honden’. In goed overleg met onze opdrachtgevers en trouwe klanten werken we aan functionele oplossingen en de best mogelijke adviezen. We weten waar we het over hebben, staan met onze voeten in de klei en zijn nieuwsgierig naar duurzame en innovatieve kansen.

We zijn NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd en borgen zo aantoonbaar onze kwaliteit.

Algemeen Directeur

Samen met Hans van der Stelt vormt Kees Meulman de directie van het ingenieursbureau. Kees onderhoud de klantrelaties en is actief op zoek naar nieuwe uitdagingen. Vanuit zijn achtergrond is Kees tevens een deel van de week projectinhoudelijk betrokken bij de werkzaamheden.

Operationeel Directeur
Hoofd Engineering
Contractspecialist
Werkvoorbereider
Geotechnisch adviseur
Constructeur / geotechneut
Tekenaar / constructeur
3D tekenaar / jr. constructeur
Werkvoorbereider
2D tekenaar
Office manager
Huis- / waakhond